Intresset att boka en provning av våra produkter har på senare tid ökat och vi är väldigt glada och tacksamma över detta. Det är både företag, föreningar och privata sällskap. Vi har i dagsläget 2 stycken olika provningar, ”Skånska Spritfabriken” som är en bredare provning med de flesta av våra produkter samt en ”Gin-provning” som är precis som det låter en mer klassisk Gin-provning, med Gin & Tonic.

Lättaste sättet att se vilka produkter vi har är att gå in på systembolagets hemsida. Det kan du göra genom att klicka här.

 

  • Minsta antalet deltagare på en provning är 10 stycken.
  • Platsen för provningen kommer vi överens om, vi kan tillhandahålla lokaler men vi kan även komma hem till er dock kan milersättning tillkomma vid längre körningar.

Kontakta Julius Ragneklint för att boka via email eller ring på: 0768-508608

 

DRYCKESPROVNING FRÅN SKÅNSKA SPRITFABRIKEN
Är råvaran viktig? Följ med oss på en provning av Skånska Spritfabrikens drycker – allt från skånsk calvados till världens bästa Gin till Gin & Tonic. Skånska Spritfabriken framhäver smaken av råvaran i alla sina drycker och du kommer att smaka skillnaden i Skånska Spritfabrikens drycker när råvaran är i fokus från destillering till lagring. Du smakar 2 äppeldestillat av äpplen från Österlen, 1 Pommeau (Pomme Feliz), och Gin samt Gin & Tonic.

 

PROVNING AV VÄRLDENS BÄSTA GIN TILL GIN & TONIC
Gin är den nya maltwhiskyn – allt mer udda allt roligare – vi smuttar och lär oss enbär, koriander, kvanne och citrusskal. Vi provar Skånska Spritfabrikens G Gin i tre olika typer. Klassiska London Dry Gin och två lagrade, en på äppeldestillatfat och en på Bordeauxfat. Välkommen – och död åt malarian – vi blandar också gin med tonic som avrundning!