I år har vi utökat vårt alkoholfria julsortiment med Alkoholfri Äppelglögg av Sten Mattsson. Du kan beställa den redan nu. Det är en underbart frisk, julig dryck som inte är för söt. Den innehåller bara naturliga ingredienser och inget tillsatt socker.

alkoholfri-glogg-av-sten-mattsson

Beställ direkt: order@spritfabriken.com

Alkoholfri Äppelglögg av Sten Mattsson bjuder på en frisk, hantverkstillverkad alkoholfri äppelglögg. Den innehåller inga tillsatser eller tillsatt socker; endast fruktsocker från de äpplen som ingår och det är äkta kanel och kryddnejlika som smaksätter glöggen. Äpplen plockade på Österlen har långsamt kallpressats och sedan blandats med traditionella julkryddor. Den har en fruktig och söt smak med karaktär av röda äpplen, kanel, apelsinskal, ingefära och kardemumma.

Alkoholfri Äppelglögg passar såväl liten som stor. Frisk utan att vara för söt. Ett omtänksamt alternativ till dig själv och alla dina vänner som av olika anledningar föredrar alkoholfritt. Eller till dem som ännu inte har hunnit fylla 18.

Hur ska den drickas?

Avnjut glöggen varm eller kall, efter tycke och smak. Servera med små äppelbitar eller vispad grädde och kanel som en efterrätt.

Smak: röda äpplen med ett uns av vanilj och mandel

0,0% alkohol

75 cl vol

Innehåll: äpplen och jäst.

Äppelsorter: Aroma, Discovery, Ingrid-Marie och Frida.

Ursprung: Skåne

Klicka på länken för recept med äppelglöggen

alkoholfri-appelglogg-av-sten-mattsson