Alkoholfri Gin & Tonic Citrus - Skånska Spritfabriken

Produktnamn:  Alkoholfri Gin & Tonic Citrus
Priser:

2018 Brons IWSC

2020 Guld IWSC med motiveringen:

          ”A bright and lifted preserved citrus character with pronounced supportive juniper notes. The palate is refreshing with a good mouthfeel and bittersweet balance of flavours. An authentic and lively example”.

Alkoholfri Gin & Tonic Citrus, en klassiker!

Volym: 275 ml
Smak: enbär, citron, grapefrukt, svartpeppar och kardemumma.

Köpställen: denna dryck säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

Beskrivning: G&t citrus är en alkoholfri 0,0% gin och tonic med klassisk g&t-smak, fast godare. Den är inte bara gjord på naturliga råvaror, den är vansinnigt god också, ett underbart friskt och välsmakande alternativ. En vardagslyx såväl som en festlig, omtänksam dryck att bjuda på.

För oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta.

Alla ingredienser i alkoholfri g&t citrus 100% naturliga. Den underbara smaken kommer av balansen mellan enbär, citron, grapefrukt, svartpeppar och kardemumma ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Övrigt: Till 99, 52% har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Vi har valt att stödja skånska bönder som odlar sockerbetor framför att flyga in ekologiskt socker från Sydamerika. Kinabark som inte växer här har vi förstås också hämtat utifrån!

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share