Alkoholfri gin & tonic Rosé - Skånska Spritfabriken

Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Alkoholfri gin & tonic rosé

Volym: 275 ml

Köpställen: du hittar denna underbara dryck i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

Beskrivning: vår mest populära Alkoholfria gin & tonic. Ett underbart friskt och välsmakande alternativ till liknande alkoholdrink. En dryck som är hantverksmässigt tillverkad av lokala råvaror. Och smakar ljuvligt! Att kunna erbjuda dig själv och dina gäster som av olika skäl väljer bort alkohol ett alkoholfritt alternativ vittnar om omtanke.

Hantverkstillverkad med lokalt odlade råvaror

Sin vackra färg har den fått av de lokalt odlade grönsakerna som ingår i råvarorna. Färgen ändras när du vänder flaskan upp och ned och innehållet rörs om. Vid rörelse blir den mer rosa. Balansen mellan enbär, rosblad, rabarber, morot och granskott ger tillsammans med kryddorna kardemumma och svartpeppar en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet, ger en lyxig känsla och en förförisk alkoholfri festkänsla. En klar favorit!

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar enbär, rabarber, morötter, rosor, granar och sockerbetor på ett sunt och hållbart sätt!

Premium alkoholfri gin & tonic rosé, ett smakfullt val!

Övrigt: Så långt det är möjligt har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Det som inte växer här har vi förstås hämtat utifrån!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share