Äppelbox
Pris: 379 kronor
Handla enkelt här

Beställningsnummer 53 388

Recept

Vad innehåller vår äppelbox?

Äppelboxen är en fin träbox som innehåller fyra 100ml flaskor av våra finaste äppelprodukter.

Innehåller två äppeldestillat, en gin och en whisky.

Äppelglöd

Ett friskt 18 % äppeldestillat, lagrat i 5+ år med doft och smak av röda, mogna äpplen och en hint av vanilj. Drick den som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/drinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Österlen, First Batch

Äppeldestillat med doft och smak av mogna äpplen och en underbar eftersmak, tillverkad enligt traditionell calvadosmetod; innehåller bara äpplen och jäst, inget tillsatt socker. Har lagrats i fem år. Drick den som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/drinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Gin Äpple

Lagrad gin med tydlig smak av enbär, äpple och peppar. En elegant, sammetslen gin med mild ton av äpple och en underbar eftersmak; en dröm i 40% buteljerad form. Kan drickas som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/gindrinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Single Malt Whisky

41%. Framställd av skånsk malt som sedan har lagrats i 5 år på nya och begande ekfat. Slutlagring har skett på begagnade äppeldestillatfat frön Österlen VSOP first batch.