Prova våra äppeldestillat med en blandad Äppelbox
Pris: 379 kronor
HANDLA HÄR
RECEPT

Beställningsnummer 53 388

Vad innehåller vår äppelbox?

Äppelboxen är en fin träbox som innehåller fyra 100ml flaskor av våra finaste äppelprodukter.

Innehåller två äppeldestillat, en gin och en whisky.

Förutom att prova ut de olika dryckerna rekommenderar vi att du gör en Äppelsmiley.

Äppelsmiley är en frisk cocktail med härlig färg och smak av friskt äpple och en svag bitter. Rekommenderas varmt. Grenadin gör du enkelt hemma, recept hittar du här

Tonic Äpple hittar du i vår webbshop

3 cl Äppelglöd eller Österlen
2 cl Gin Äpple
0,5 cl grenadin
1 cl enkel sockerlag
1 flaska Tonic Water Äpple
Is Blanda Äppelglöd eller Österlen First Batch med gin äpple, grenadin, sockerlag med is i en shaker och skaka ordentligt. Sila ned i ett vackert coupeglas med is. Toppa med Tonic Water Äpple

Äppelglöd

Ett friskt 18 % äppeldestillat, lagrat i 5+ år med doft och smak av röda, mogna äpplen och en hint av vanilj. Drick den som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/drinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Österlen, First Batch

Äppeldestillat med doft och smak av mogna äpplen och en underbar eftersmak, tillverkad enligt traditionell calvadosmetod; innehåller bara äpplen och jäst, inget tillsatt socker. Har lagrats i fem år. Drick den som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/drinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Gin Äpple

Lagrad gin med tydlig smak av enbär, äpple och peppar. En elegant, sammetslen gin med mild ton av äpple och en underbar eftersmak; en dröm i 40% buteljerad form. Kan drickas som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/gindrinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Single Malt Whisky med Äppelfinish

41%. Framställd av skånsk malt som sedan har lagrats i 5 år på nya och begande ekfat. Slutlagring har skett på begagnade äppeldestillatfat frön Österlen VSOP first batch.