Ny aktieägare?

Vi har nu avslutat vår crowdfunding via Fundedbyme. Till vår stora glädje kan vi välkomna över 500 nya aktieägare. Är du en av dem? Då kommer du inom kort att få information från e-aktiebok om hur du registrerar dig. Det är viktigt att du gör det för att kunna ta del av våra nyhetsbrev, särskilda erbjudanden och få information om stämmor och event.

Du har väl inte missat våra viktiga uppdateringar för aktieägare som skickas ut via e-aktiebok? Varje månad skickar vi ut en rapport från fabriken till våra aktieägare. Där delar vi med oss om vad som hänt under månaden, lite om hur försäljningen går, recept och särskilda erbjudanden. Har du bytt e-postadress? Glöm inte att uppdatera så att du inte missar våra uppdateringar. Vill du inte göra det själv skickar du bara din nya adress så fixar vi det.

För dig som är aktieägare, här kan du ta del av information och rabatter.

#aktieägareispritfabriken

Årsstämman 2020

Vi tackar alla som kom till stämman 2020. Det blev en mycket trevlig corona-anpassad stämma med avstånd och minimalt minglande. Protokoll från stämman samt bilagor kan laddas ned från e-aktiebok.

Efter stämman bjöds vi på stämningsfull musik av Noah Henry och hans syster. Vi fick också se och lära oss några nya drinkar av Cocktailgruppen.

Noah Henry

För dig som är aktieägare 

Hej, vi hoppas att du har haft en härlig sommar. Vi ser nu fram emot hösten med allt vad det innebär i mat och dryckesväg.

Vi har fått över 300 nya ägare i år vilket vi tycker är väldigt roligt och vi hoppas att vi ska kunna ses mer när pandemin är över.

I och med flytten till gården har vi också dammat av vårt äppelsortiment lite och lanserar i september Äppelglöd. En underbar höstdryck med 18% alkohol som fått ett varmt mottagande där vi presenterat den.

Försäljningen av alkoholfri gin&tonic rosé på systembolaget gick över all förväntan och det är vi mycket tacksamma för.

Vi har flyttat hem

I sommar har vi flyttat all vår verksamhet till Sandby 1651. Vi har också fått startbesked och EU-bidrag för att påbörja bygget av vårt nya destilleringshus! Nästa vecka ska slutritningarna vara klara och det känns mycket spännande. Vägen är klar och el och vatten har dragits.

Vill du besöka oss? P g a pandemin har vi bara tagit emot ett mycket begränsat antal besökare på gården och alla besök behöver förbokas. Vi prioriterar självklart aktieägare. För att boka ett besök kan du skicka e-post till jan@spritfabriken.com eller ringa 073-8832545/46. Vi tycker att det är oerhört roligt att träffa dig som är aktieägare och vi hoppas kunna göra mer av det snart.

Teamarbete

Vi har en underbar personal som har jobbat extra hårt på icke permitterade timmar för att göra detta möjligt. Och fantastisk styrelse med Gunnar i spetsen som hållit koll och hjälpt till med att hålla oss på rätt bana. Men inte minst alla dessa härliga, underbara kunder som stöttat oss, handlat våra produkter och skickat uppmuntrande ord. Stort hjärtligt tack! Det betyder allt.

Nyfiken på vad vi gör? På vår hemsida har vi en dagbok som vi kallar ”Livet på spritfabriken” (https://spritfabriken.com/livet-pa-spritfabriken) som du är välkommen att besöka.

Vi vill också påminna om att du som aktieägare har 20% på alkoholfria varor om du beställer via order@spritfabriken.com (handsprit, alkoholfria drycker (tonic, alkfri g&t, alk fri glögg) ginglas g&t peppar (gör ljusa drycker rosa))

Till sist önskar vi dig en härlig höst och hoppas att vi snart kan ses igen!
Med vänlig hälsning

Kim Paulin med styrelse

Rabatter

Som aktieägare har du rabatt på bland annat reservation av gin och whiskyfat samt vårt alkoholfria sortiment.

Förmåner

20% på 12-pack tonic eller alkoholfri gin & tonic
20% på Spritfabrikens gin glas

20% rabatt vid reservation av gin eller whiskyfat

När du vill utnyttja dina förmåner enligt nedan, så gör du följande:

  1. Beställ med alkoholfria varor med rabatt via order@spritfabriken.com och ange att du är aktieägare, vad du vill ha samt namn och adress.


Alternativt

Skicka din beställning till order@spritfabriken.com med namn, adress och mobilnummer. Säg till om du vill hämta dina varor hos oss eller om du vill ha det skickat. Det tillkommer en fraktavgift på 99kr om vi skall skicka. Betalas i förskott med Swish: 123 212 76 78

  1. Rabatt på reservation av fatköp av Gin eller Whisky

Pris 30L Gin 46,2%: 8500kr

Pris  30L Whisky, 47%: 17000kr + upp till 5000kr om du vill ha förlagrad whisky

Skicka din beställning till order@spritfabriken.com med namn, adress och mobilnummer. Detta hanteras med faktura.

Vid uthämtning av flaskorna tillkommer alkoholskatt, moms och uthämtningsställets marginal.

Till exempel uthämtning på systembolaget: 158kr per 50cl @47% alkohol, uthämtning i Danmark: ca 100SEK per 50cl @47% alkohol.

  1. Bjuda in till Provning

Skicka din förfrågan på datum, tid och antal personer till order@spritfabriken.com med namn och mobilnummer.

  1. Sensorisk panel

Vi kommer att bjuda in via email till sensorisk panel så långt i förväg som det är möjligt för att ge alla tid att planera.