Let us entertain you

Provningar och event

Boka en provning med oss, lära dig mer om gin, rom och äppelsprit på ett underhållande sätt. Eller alkoholfritt. Provningarna vänder sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om dryck på ett trevligt och lite annorlunda sätt.

Ginprovning

Vi dukar upp och provar gin, tillhörande tonics och garnityr. Vi går igenom allt om gin och du lär dig om enbär, koriander, och kvanne samt hur man blandar din egen bästa G&T. Efter provningen erbjuds en lättare maträtt.

Pris: 450 kr/person
Swishas vid bokningstillfället till 1232127678

Provning äppelsprit

Vi pratar om tillverkning, provar och går igenom hur du bäst dricker den och hur de kan användas och förhöja smaken i drink och cocktail.

Pris: 550 kr/person
Swishas vid bokningstillfället till 1232127678

En helkväll med gin, rom, whisky och äppelsprit

Samla dina vänner att provsmaka sprit framställd av skånska råvaror. Vi smakar fyra olika spritsorter och går igenom dess tillverkning och historia. Här skapas minnen och nya upplevelser. Vi provar drycker som framställts med Skåne som skafferi.

Vi smakar gin, whisky, äppelsprit och Rom. Kvällen avslutas med en lättare maträtt. Det kommer finnas möjlighet att köpa fat med whisky, äppeldestillat eller rom.

Pris: 700kr

Gratis digital ginprovning

En fredag eller lördag varje månad bjuder vi in till en ginprovning via zoom. Du sitter hemma förberedd med gin, tonic och garnityr. Tillsammans smakar vi fyra ginsorter och blandar gin & tonic på dem. Dessutom lär du dig en del om gin och hur vi anser man skall blanda sin Gin & Tonic.

Hela provning tar mellan 60–90 minuter.

Företagsprovningar

Vill du vi kommer till er och genomför en provning. Hör av er till oss så kan vi ordna det. Upplägget är att ni köper in alkoholen, tonic, och garnityr samt is och ordnar med glas. Vi hjälper till att organisera kvällen och genomför provningen.

Vill du boka en provning för ditt företag eller en fest kontaktar du Jan.

Spritdrycker

Alkoholfritt

Besök oss