Produktnamn: g-Gin Gold, oaked aged österlenfinish

Alkoholhalt: 46,2%

Volym: 50cl

Beställningsnr: 83535

Beställ bekvämt hemma genom att klicka på länken

Köpställen: Denna produkt finns i det fasta sortimentet hos systembolaget i Dalby, Staffanstorp, Mårtenstorget (Lund), Bangatan (Lund), Nova (Lund), Löddeköpinge (Center Syd), Limhamn och i Eslöv. Du kan självklart beställa den i hela Sverige.

Beskrivning:  g-Gin Gold, oaked aged österlenfinish har snabbt blivit mångas favorit, inte minst ute på ginbarerna. Drycken är en lagrad gin baserad på g-Gin London Dry och har lagrats på fat där det tidigare legat Österlen VSOP First Batch, ett äppeldestillat. Den är elegant och sammetslen.

Denna hantverksmässigt tillverkade gin har snabbt blivit mångas favorit. Med en smak som tilltalar skapar den minnen och nya äventyr. I faten den har lagrats på har det tidigare legat äppeldestillat från Österlen vilket har bidragit till dess goda doft och underbara smak. Blanda den gärna med vår Tonic Water Äpple för en djupare upplevelse.

Doft: enbär, gröna och röda äpplen Smak: enbär, äpple, peppar och svag vanilj.

Smak: enbär, äpple, peppar och svag vanilj.

Genom att köpa den här produkten stödjer du svensktillverkade drycker som är hantverkstillverkade på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för recept