Produktnamn: g-Gin Kaffe

Alkoholhalt: 41,5%

Volym: 70cl

Köpställen: Denna produkt finns i det fasta sortimentet hos systembolaget i Dalby, Mårtenstorget i Lund och i Hörby

Beställningsnr: 81338Beställ bekvämt hemma genom att klicka på länken

Beskrivning


g-gin Kaffe är en underbar smakupplevelse och hyllning till alla passionerade kaffeälskare som också tycker om gin. Kaffebönorna som använts är mörkrostade och har en fyllig smak med låg syra.

Doft: enbär, kaffe och peppar.
Smak: enbär och kaffe med inslag av peppriga citrusnoter. Eftersmak av choklad.

Fantastiskt god att hälla i kaffet. På sidan Recept hittar du flera fullkomligt underbara drinkar med g-gin Kaffe

g-gin-kaffe

Hos kafferosteriet utsågs en perfekt brasiliansk (växer inga i Sverige) böna med underbar fyllighet och syra. Den rostades och en perfekt blandning av kryddor valdes ut. Enbär, svartpeppar, koriander, kardemumma och angelikarot. Med spriten åkte Jan till Frankrike där fabrikens (sedan 2016) pot still väntar på att få komma hem. Kryddor och sprit blandades och destillerades en gång innan det var dags att åka hem och fylla de uppradade flaskorna. Det blev dagar med en underbar doft av enbär, kaffe och peppar i luften. Några härliga citrustoner från den peppar som använts trängde också igenom. Korkar trycktes ned och etiketter som utformats av Frederik Jedlid klistrades på, allt för hand. Än har man inte haft råd med några maskiner. 
Resultatet blev en gin med doft av enbär, kaffe och peppar. Och en smakupplevelse av enbär och kaffe med inslag av peppriga citrusnoter. I eftersmaken finns ett tydligt inslag av choklad.
Endast naturliga råvaror har använts.
Passar till g&t, kaffe- och fruktdrinkar.

Genom att köpa den här produkten stödjer du svensktillverkade drycker som är hantverkstillverkade på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för recept

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share