Ginbox
Pris: 296 kronor
Beställningslänk

Recept hittar du här

Vad innehåller vår ginbox?

Ginboxen är en fin träbox som innehåller fyra 100ml flaskor med olika ginsorter från Skånska Spritfabriken. Den passar bra till våra provningar och gör det enkelt att prova fram din favorit.

Gin Bubbel

En frisk gin med smak av enbär, citrus, mousserande vin och peppar;
dricks som den är, i sällskap med is, eller blandas i cocktails/gindrinkar. Med en alkoholhalt på 40% lämnar den gott om utrymme för en underbart frisk och smakrik gin. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Gin Grape

En uppfriskande och elegant lagrad gin med härlig fruktighet och lätt ton av grapefrukt. Innehåller bara de bästa av råvaror och har en tydlig smak av enbär, röd grapefrukt och svartpeppar. Kan drickas som den är, med is eller i en härlig cocktail/gindrink. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Gin Äpple

Lagrad gin med tydlig smak av enbär, äpple och peppar. En elegant, sammetslen gin med mild ton av äpple och en underbar eftersmak; en dröm i 40% buteljerad form. Kan drickas som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/gindrinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer

Gin Kaffe


Unik gin med smak av enbär, kaffe och peppar och en eftersmak av choklad. Denna gin är som gjord för alla möjliga kaffedrinkar. Kaffebönorna som har rostats lokalt är mörkrostade och med en fyllig smak med låg syra. 41,5% alkoholhalt, Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Läs mer