Handsprit - Skånska Spritfabriken

Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Mjukgörande Handsprit
Volym: 100 ml eller 500 ml
Köpställen: dagligvaruhandeln eller

Beställ direkt från vår webbshop

Just nu 20% med rabattkoden JANUARI20%

Handsprit är fortfarande en viktig del i kampen mot spridning av virus och smitta. Spritfabrikens handsprit är mjukgörande och återfuktande med doft av äpple som snabbt går in i huden utan att kladda. 75% alkohol (ethanol) garanterar att det som ska bort verkligen försvinner.

Tusen tack för alla fantastiska kommentarer, sms och samtal om vår handsprit!

Det värmer i hjärtat, vi försöker ständigt förbättra det vi gör och att få en sådan feedback är så fullkomligt underbart och vi är så tacksamma för ert stöd.

Handspriten finns nu även i 500ml flaska med pump. Hittar du den inte i butik kan du enkelt beställa den från oss. Glöm inte att ange om du är aktieägare, då har du 20%.

-”klart bästa handspriten”
– ”den första som inte torkar ut mina händer, mycket tacksam”
– ”perfekt doft, mild men inte överväldigande”

Effektivt

Handspriten verkar snabbt och är effektiv mot såväl bakterier som virus. Innehåller glycerin som bidrar till att huden återfuktas. Fungerar bra för att förebygga smittspridning och är effektivt mot bakterier, svampar och olika typer av virus. 

God handhygien

God handhygien är ett av de bästa försvaren mot det nya coronaviruset. Handsprit med en lösning av 70-80 procent etanol kan – precis som tvål – lösa upp fettmembran. Vid tillfällen då det är svårt att komma åt vatten är handsprit ett mycket bra alternativ. Den bör därför vara liten och inte väga för tungt. Flaskan som rymmer 100 ml är platt och smidig nog att stoppa i fickan eller handväskan. Den större flaskan som rymmer 500 ml är snygg att ställa fram och passar bra i allmänna utrymmen, i butik, badrum etc.

Denaturerad etanol enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter (FoHMFS 2014:10) om alkoholhaltiga preparat och föreskrifter (HSLF-FS 2020:7) om ändring i Folkhälsomyndighetens föreskrifter (FoHMFS 2014:10) om alkoholhaltiga preparat. Klicka på länken för mer information

Beställ Handsprit

Handspriten kan du köpa i dagligvaruhandeln eller beställa av oss.

För att beställa gå till vår webshop Spritfabriken

Du kan också beställa den hos cdon


Vid du beställa handsprit i större volymer, skicka förfrågan till Spritfabriken eller ring 073-883 25 45.

 

 

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share