Handsprit är fortfarande en viktig del i kampen mot spridning av virus och smitta. Spritfabrikens handsprit är mjukgörande och återfuktande med doft av äpple som snabbt går in i huden utan att kladda. 75% alkohol (ethanol) garanterar att det som ska bort verkligen försvinner.

Effektivt

Handspriten verkar snabbt och är effektiv mot såväl bakterier som virus. Innehåller glycerin som bidrar till att huden återfuktas. Fungerar bra för att förebygga smittspridning och är effektivt mot bakterier, svampar och olika typer av virus. 

God handhygien

God handhygien är ett av de bästa försvaren mot det nya coronaviruset. Handsprit med en lösning av 70-80 procent etanol kan – precis som tvål – lösa upp fettmembran. Vid tillfällen då det är svårt att komma åt vatten är handsprit ett mycket bra alternativ. Den bör därför vara liten och inte väga för tungt. Flaskan som rymmer 100 ml är platt och smidig nog att stoppa i fickan eller handväskan.

Denaturerad etanol enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter (FoHMFS 2014:10) om alkoholhaltiga preparat och föreskrifter (HSLF-FS 2020:7) om ändring i Folkhälsomyndighetens föreskrifter (FoHMFS 2014:10) om alkoholhaltiga preparat. Klicka på länken för mer information

Beställ Handsprit

Handspriten kan du köpa i dagligvaruhandeln eller beställa

För att beställa en eller flera flaskor skickar du e-post med antal, namn, adress och telefonnummer till Spritfabriken

Du kan också beställa den hos cdon


Vid du beställa handsprit i bulk, skicka förfrågan till Spritfabriken eller ring 073-883 25 45 Gäller endast företag som har kunder inom vård och omsorg.