Plats för ett expansivt och prisbelönt destilleri i aktieportföljen?

Nyemission
– investera i ett starkt växande varumärke

På en gård strax utanför Lund tillverkar Skånska Spritfabriken drycker, tar emot besökare, har fatägarevent, provningar, workshops och pubkvällar. Med det nya miljövänliga destilleriet på plats och med flera etablerade drycker på marknaden är vi redo att ta nästa steg.

I en stark expansionsfas genomför Skånska Spritfabriken en nyemission för att kunna möta en ökad efterfrågan i Sverige och internationellt. Vår årliga tillväxt har sedan starten legat på 10%. Vår möjlighet att nu adressera en internationell marknad kan göra att dessa tillväxttal vida kan överträffas. Nyemissionen pågår t om den 2:a januari.

Bli en del av vår framgång

Som aktieägare och ambassadör för Skånska Spritfabriken blir du inbjuden till våra event, träffar andra aktieägare och får ta del av våra aktieägarrabatter och erbjudanden. Vår exitplan omfattar att förvärvas av ett större företag eller börsintroduktion.

Varför Investera?

•      Unika Produkter: Våra prisbelönta drycker utmärker sig med sina innovativa smaker och hög kvalitet. Vi erbjuder kunderna något helt unikt och spännande.

•       Hållbarhet i Fokus: Vi prioriterar hållbarhet och kvalitet i varje steg av vår process. Genom att använda lokala och ekologiska råvaror och driva vårt miljövänliga destilleri med biogasol, minskar vi vår påverkan på miljön.

•        Mångsidighet: Med vår varierade produktportfölj och närvaro på olika marknader har vi möjlighet att locka en bred kundbas och dra nytta av olika intäktskällor.

•         Framgångshistoria: Vi har stadigt ökat vår försäljning och vunnit priser för våra drycker. Genom att investera i oss blir du en del av en växande framgångssaga.

Investeringserbjudande

Vi bjuder in dig till att bli en del av vår fortsatta tillväxt och framgång. Genom att investera i Skånska Spritfabriken blir du inte bara en aktieägare utan även en ambassadör för våra värderingar. Som investerare kommer du att få:

•       Delaktighet: Bli en del av vårt växande nätverk av aktieägare och partners. Vi har återkommande event för våra aktieägare där det erbjuds möjlighet att prova våra drycker, mingla och möta andra aktieägare och ställa frågor.

•       Exklusiva Förmåner: Njut av exklusiva förmåner som inbjudningar till våra event, möten med andra aktieägare och aktieägarrabatter.

•         Möjlighet att påverka: Delta i vår resa mot en hållbar och framgångsrik framtid. Som aktieägare kan du anmäla ditt intresse för att delta mer aktivt i vårt dagliga arbete eller styrning.

 Vår Vision

Vi strävar efter att bli en av de ledande aktörerna inom hållbara och naturliga drycker. Genom att kombinera vår passion för hantverk med innovativa smaker och miljömedvetenhet, vill vi erbjuda våra kunder något som går bortom det vanliga. Med ditt stöd kan vi förverkliga denna vision och skapa en bättre dryckesvärld.

 

Satsning på varumärket

Idag har Skånska Spritfabriken ett brett och konkurrenskraftigt sortiment som möter efterfrågan på en trendkänslig lokal och global marknad.

Skånska Spritfabrikens alkoholhaltiga drycker

Från gård till glas

På en gård strax utanför Lund tillverkar vi våra drycker, tar emot besökare, har provningar, workshops och pubkvällar. Med en hållbar arbetsprocess, ett nytt klimatsmart destilleri och flera etablerade drycker på marknaden är vi redo att ta nästa steg.

 

Bli en del av vår framgång, delta i vår nyemission

Vi är ett prisbelönt destilleri med passion för hållbara och naturliga drycker. Våra produkter inkluderar gin, rom, akvavit, äppelsprit och alkoholfritt.

Unika produkter: våra prisbelönta drycker utmärker sig med sina innovativa smaker och hög kvalitet. Vi erbjuder kunderna något unikt och spännande.

Hållbarhet i fokus: vi prioriterar hållbarhet och kvalitet i varje steg av vår process. Genom att använda lokala och ekologiska råvaror och driva vårt miljövänliga destilleri med biogasol, minskar vi vår påverkan på miljön.

Mångsidighet: med vår varierade produktportfölj och närvaro på lokala och globala marknader har vi möjlighet att locka en bred kundbas och dra nytta av olika intäktskällor.

Vår vision

Vi strävar efter att bli en av de ledande aktörerna inom hållbara och naturliga drycker. Genom att kombinera vår passion för hantverk, innovativa smaker och miljömedvetenhet, vill vi erbjuda kunderna något som går bortom det vanliga. Med ditt stöd kan vi förverkliga denna vision och skapa en bättre dryckesvärld.

 

Utmärkelser och priser som skapat framgång

Vår resa med Skånska Spritfabriken har varit fylld av lysande triumfer och höjdpunkter som cementerat vår ställning som en prisbelönt och nyskapande kraft inom dryckesindustrin.

UTMÄRKELSER OCH PRISER

Dessa utmärkelser och priser är inte bara bevis på vårt hantverk och vår passion. De är en uppmaning till dig att vara en del av vår resa mot ännu större framgångar. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa smakupplevelser som definierar vår tid och inspirerar framtida generationer. Välkommen till Skånska Spritfabriken – där smaken möter framgången.

Nyemission, investering med potential

Våra drycker når marknaden via en diversifierad försäljningskanal som inkluderar dagligvaruhandel, tax-free, restauranger, Systembolaget, hotell, färjor, flyg samt grossister i Sverige och utomlands. Våra drycker har belönats med flera internationellt prestigefyllda priser.

Nyemission – läge att expandera

Starka distributionssamarbeten gör att vi kan anpassa oss till trender och konkurrens på global nivå med Singapore som nästa stora marknad. 

Miljö och hållbarhet

Hållbarhetsengagemanget är djupt rotat i Skånska Spritfabrikens DNA. Företaget har gått långt för att minska sin miljöpåverkan genom användning av närodlade råvaror och investeringar i energieffektiv teknik. Vårt starka miljöfokus har inte bara satt en standard inom branchen, utan är också en ledstjärna som genomsyrar allt vi gör.

I vårt klimatsmarta destilleri återvinns energi, värmen från destilleringen, för att värma upp lokalen och förvärma mäsken. Destilleringen drivs av biogasol som minskar koldioxidutsläppet med upp till 90 procent jämfört med vanlig gasol.

Kreativitet möter entreprenörskap

Skånska Spritfabriken drivs av entreprenörer under ledning av Jan Rothman och Kim Paulin. Ägarparet har gedigen yrkeskunskap från Moët & Chandon i Frankrike och vindistriktet Napa Valley i Kalifornien. I samarbete med en engagerad styrelse skapas balans mellan strategisk planering och kreativt nytänkande som gynnar bolagets utveckling.

Highlights 2023

om-oss

Vi destillerar i en kopparpanna  med en kapacitet på 3000 liter per dygn.

Balthazar är en handgjorda kopparpanna som har en unik förmåga att fånga råvarans karaktär i destillatet. 

Vi tillverkar sprit till oss själva men också till andra företag. Intresset för sprit med svenska råvaror är stort och vi välkomnar nya kunder.

 

Äg ett fat

Vi erbjuder våra fatägare ett smakfullt äventyr fyllt av erbjudanden och upplevelser. Välj mellan gin, whisky och en skånsk romvariant, Skånsk Åker, tillverkad av förädlade sockerbetor. 

Skånsk Taffel, en sommarsuccé

Lagom till sommarens fester lanserades Skånsk Taffel, en akvavit med smak av kummin och äpple som passar lika bra i en trendig cocktail som i snapsglaset. 

Lyckat partnerskap

Samarbetet med Anderssons Kök på ICA Kvantum i Södra Sandby blev en säljsuccé. En örtbaserad Medelhavstonic med smak av basilika, dragon, mynta, rosmarin och dill.

På plats i baren

Vi ser stor potential i den ökande efterfrågan på svenska kvalitativa drycker och alkoholfria alternativ utan kompromisser. 

Prisad perfektion

Årets Skånska Spritpris 2018

”Innovativ och smakfull tillverkning, för entreprenörskap och nytänkande som satt världsledande producenter på plats och som visat skånsk sprit är mycket mer än Skåne”

”Priset är ett erkännande för allt slit, att vi har fantastiska medarbetare, kunder och återförsäljare. Deras stöd betyder allt”

Skånska Gastronomiprisets jury 2018 bestod av:
– Kockarna Titti Qvarnström och Tareq Taylor
– Matkreatören Malin Broman
– Krögaren Nina Christensson
– Konditorerna Marie Skogström och Jan Hedh
– Spritproducenten Thomas Kuuttanen

Bästa gin till gin & tonic 2017

2017 vinner g-Gin London Dry pris i London för bästa gin til gin och tonic med motiveringen:

“A deliciously inviting nose reveals a plethora of aromas ranging from green apples, to cardamom to grains of paradise with a big uncompromising hit of juniper. Pronounced and forward, with a discernible point of difference and a layered, enthralling complexity. An interesting twist on London Dry, and a truly gorgeous example.” 

Bästa svenska gin

Enligt den svenska publikationen dinvinguide.se, vilket gav en nationell bekräftelse av den kvalitet som Skånska Spritfabriken har som mål.

”Gin London Dry är en mjuk, torr gin med en rik arom och smakpaljett av enbär, peppar, kardemumma, kvanne och koriander.”

Gin London Dry priser

2020 Guld Women´sWine & Spirits Awards
2018 Guld, Frankfurt International Trophy
2018 Dubbelguld, Gin of the Year, Women´s Wine & Spirits Awards
2018 Guld (gin&tonic) Women´s Wine & Spirits Awards
2017 Trophy Best Gin for Gin & Tonic IWSC, London
2017 Guld outstanding IWSC, London
2017 Silver outstanding IWSC 2016 Silver IWSC, London

Gin Grape priser

g-Gin Bordeaux finish, som bytt namn till Gin Grape

2020 Silver WWSA London,
2018 Dubbelguld, WWSA, London
2018 Silver, Cathay Pacific Hongkong
2017 Silver, IWSC, London

Sätt smak på din aktieportfölj med Skånska Spritfabriken.

Teckna alternativt off-line.

1. Ladda ned teckningssedeln
2. Fyll i antal aktier och dina uppgifter
3. Skriv ut och signera
4. Skicka in till Aqurat Fondemission