Kärleken till smaken
Passionen för råvaran

Stjärna över en natt

Det började en tisdag. Mobilen surrade, täckningen var svajig i Södra Sandby, i andra änden England. Det är juryn i IWSC International Wine & Spirit Competition som vill meddela att Skånska Spritfabrikens London Dry Gin har utsetts till världens bästa gin till gin & tonic. Congratulations!

Året var 2017, och vår London Dry Gin (som då hette g-gin Classic) hade bara tillverkats i något år. Senare utser en jury med 200 kvinnliga inköpare samma gin till årets bästa i Women ́s Wine & Spirits Awards. Och vi vinner Gastronomipriset med en stöddig motivering:

“För entreprenörskap och nytänkande som satt världsledande producenter på plats och som visat att skånsk sprit är mycket mer än Skåne”

Sedan världen knackade på dörren till vårt destilleri har mycket hänt. Idag erbjuder Skånska Spritfabriken både internationellt och nationellt prisbelönta drycker av många olika slag. Med och utan alkohol, där smaken är styrkan.

Entreprenörsandan och jakten på den perfekta smaken är drivkraften. Passionen för råvarorna. Och lusten att förvandla det platsen erbjuder till världens bästa drinkar, för alla. Ett arbete som fortfarande upptar en stor del av vår vakna tid. A labour of love.

Styrelse

Bli delägare

Hållbarhet

Spritdrycker

Alkoholfritt

Boka Provning