Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Premium Alkoholfri Gin & Tonic Citrus

Volym: 275 ml

Köpställen: denna dryck säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Beställ härhttps://cdon.se/search?q=sk%C3%A5nska%20spritfabriken

Beskrivning: en alkoholfri gin och tonic med klassisk g&t-smak, fast godare. Ett underbart friskt och välsmakande alternativ. Ett alkoholfritt alternativ ska ju helst smaka som en gin & tonic, inte som en söt läsk och den som väljer ett alkoholfritt alternativ förtjänar samma smakupplevelse som den som dricker alkohol. Att kunna erbjuda gäster som kör bil, är gravida eller av andra skäl väljer bort alkohol, ett välsmakande alternativ vittnar även om omtanke. 

För oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta.

Alla ingredienser i den här drycken är 100% naturliga. Sin underbara smak kommer av balansen mellan enbär, citron, grapefrukt, svartpeppar och kardemumma ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Övrigt: Så långt det är möjligt har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Det som inte växer här har vi förstås hämtat utifrån!

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!

Premium Alkoholfri Gin & Tonic Citrus, en klassiker!