Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Premium Alkoholfri gin & tonic rosé

Volym: 275 ml

Köpställen: du hittar denna underbara dryck på Systembolaget och i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Beställ härhttps://cdon.se/search?q=sk%C3%A5nska%20spritfabriken

Beskrivning: vår mest populära alkoholfria gin och tonic. Ett underbart friskt och välsmakande alternativ till liknande alkoholdrink. En dryck som är hantverksmässigt tillverkad av lokala råvaror. Och smakar ljuvligt! Att kunna erbjuda dig själv och dina gäster som av olika skäl väljer bort alkohol ett alkoholfritt alternativ vittnar om omtanke.

Sin vackra färg har den fått av grönsakerna. Balansen mellan enbär, rosblad, rabarber, morot och granskott ger tillsammans med kryddorna kardemumma och svartpeppar en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet, ger en lyxig känsla och en förförisk alkoholfri festkänsla. En klar favorit!

Övrigt: Så långt det är möjligt har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Det som inte växer här har vi förstås hämtat utifrån!

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar enbär, rabarber, morötter, rosor, granar och sockerbetor på ett sunt och hållbart sätt!

Premium alkoholfri gin & tonic rosé, ett smakfullt val!