Provning Med Skånska Spritfabriken

Intresset att boka en provning av våra produkter har på senare tid ökat och vi är väldigt glada och tacksamma över detta. Det är både företag, föreningar och privata sällskap. Vi har i dagsläget 2 stycken olika provningar, ”Skånska Spritfabriken” som är en bredare provning med de flesta av våra produkter samt en ”Gin-provning” som är precis som det låter en mer klassisk Gin-provning, med Gin & Tonic. Passar inte detta så kan vi alltid anpassa en provning efter era önskemål.

DRYCKESPROVNING SKÅNSKA SPRITFABRIKEN
Är råvaran viktig? Följ med oss på en provning av Skånska Spritfabrikens drycker – allt från skånsk calvados till världens bästa Gin till Gin & Tonic. Skånska Spritfabriken framhäver smaken av råvaran i alla sina drycker och du kommer att smaka skillnaden i Skånska Spritfabrikens drycker när råvaran är i fokus från destillering till lagring. Du smakar 2 äppeldestillat av äpplen från Österlen, 1 Pommeau (Pomme Feliz), och Gin samt Gin & Tonic.

PROVNING AV VÄRLDENS BÄSTA GIN TILL GIN & TONIC
Gin är den nya maltwhiskyn – allt mer udda allt roligare – vi smuttar och lär oss enbär, koriander, kvanne och citrusskal. Vi provar Skånska Spritfabrikens G Gin i tre olika typer. Klassiska London Dry Gin och två lagrade, en på äppeldestillatfat och en på Bordeauxfat. Välkommen – och död åt malarian – vi blandar också gin med tonic som avrundning!

Om inget ovanstående passade kan vi självklart sy ihop något som passar era önskemål.

Att tänka på:

Minsta antalet deltagare är 20 personer.

Vi kan stå för lokal, men vi kommer även gärna ut till er men vid längre körning kan körersättning tillkomma.

Vi har alltid många provningar inbokade, så försök i den mån de går att ha en vis framförhållning och kanske flera datum i beredskap, så ska vi nog hitta något som passar.

Kontakta Truls Lindholm för att boka via email eller ring dagtid på: 0761-482131

Lättaste sättet att se vilka produkter vi har är att gå in på systembolagets hemsida. Det kan du göra genom att klicka här.