Skånska Spritfabrikens Styrelse - Skånska Spritfabriken

Skånska Spritfabrikens Styrelse

Det som är gemensamt för medlemmarna i Skånska Spritfabrikens styrelse är deras passion för mat och dryck. Och Affärer. Att de skapas, drivs, utvecklas och blir lönsamma.

skanska-spritfabrikens-styrelse

Gunnar P Lund, styrelseordförande

Gunnar håller oss på rätt kurs med sin långa erfarenhet av att leda och utveckla företag, bedriva styrelsearbete och sitta i ledningsgrupper. Han har tidigare bl a varit VD för Optimera Sweden.

Med sitt stora nätverk och en osviklig förmåga till klarsynthet bidrar Gunnar till att driva företaget framåt.

Med ett imponerande lugn och en stillsam humor bidrar/ underlättar han till att göra vårt arbete roligare, intressantare och att jobba lite till. Kontakt

skanska-spritfabrikens-styrelse

Kim Paulin, VD

Grundare. Har jobbat heltid i företaget sedan oktober 2019.
Entreprenör med bakgrund som VD, kreativ ledare, projektledare, och varumärkeskonsult

Med en drivkraft att få medverka till att analysera, utveckla, organisera och genomföra. Att skapa balans mellan trygghet/personlig utveckling, effektivitet och lönsamhet. Detta tillsammans med ett genuint intresse och passion för att driva och utveckla hållbart lokalproducerade drycker. Med en förkärlek till äpplet och doftens betydelse för smaken. Kontakt

skanska-spritfabrikens-styrelse

Jan Rothman, styrelsesuppleant Grundare, internationell ekonom, master blender

Jan var tidigare anställd hos Moet Hennesy med Domain Chandon som bas. Jan har lång erfarenhet av att skapa, utvinna drycker och dofter ur det som växer. Har arbetat med drycker över hela världen och har lång erfarenhet av internationella relationer både i Europa och Asien. 

Med en sann passion, energi och drivkraft jobbar han alltid lite till. Drivs av en stor passion för aromer, och smaker som kan utvinnas ur naturen och det som växer omkring oss. Kontakt

skanska-spritfabrikens-styrelse

Frederik Jedlid, styrelseledamot

Art Director med över 15 års erfarenhet av att producera kreativt arbete inom konsumentsektorn och näringslivet med fokus på starka kommunikationskoncept. Fredrik ligger bakom Spritfabrikens vackra etiketter och bidrar med sitt stora kreativa kunnande.

Med en stor passion för det estetiska och ett genuint intresse för mat och dryck inspirerar han oss till nya stordåd.

peter-soderberg-spritfabriken

Peter Söderberg, styrelseledamot

Ekonom

Peter är en målmedveten och starkt driven tävlingsmänniska. En fantastisk säljare och glädjespridare med blick för nya affärsmöjligheter som aldrig ger upp.

Peter bidrar och inspirerar med sin erfarenhet från finansbranschen och sitt stora kunnande om försäljning.

ola-skanung

Ola Skanung, styrelseledamot

Entreprenör som brinner för uppstartsprojekt och frågor om tillväxtfinansiering. Projekt som innefattar entreprenörskap, förändringsarbete, kompetensutveckling, sociala och miljömässiga utmaningar.

Ola driver sitt eget bolag som erbjuder ledningsresurser på strategisk nivå. Oftast som ekonomichef på deltid.