Spritdrycker – success på Skånska

Det började med att vår Gin London Dry utsågs till världens bästa gin till drinken gin & tonic. Sedan dess har Europa, USA och Asien knackat på dörren och sortimentet är starkare än någonsin. Välkommen att upptäcka våra folkkära skånska smaker with a twist.

Beställ våra drycker på Systembolaget

Gin

gin

Spritdrycker – gin

Vår gin är som alla våra drycker är ett ”labour of love”. Vi ägnar mycket tid och många tankar för att utveckla och förbättra. Vilka ingredienser som skall ingå, varifrån ska de köpas in, vad har vi på gården som går att använda, vad kan vi få tag ifrån bönder i vår omgivning. Oavsett vilken du väljer innehåller drycken endast naturliga råvaror.

 

Äppelsprit

recept-äppelsprit

Spritdrycker – äppelsprit

Äppelsprit är som alla våra drycker ett ”labour of love”. De är tillverkade med äpplen från Österlen och innehåller inget tillsatt socker eller tillsatser.

De lagras här på gården i drygt fem år och avger en doft i lagringshuset som är divine, nästan lika god som dryckerna själva. Att gå förbi tunnorna på morgonen, inspektera och betrakta. Känna hur trä som smaksätter dryck kan avge en gudomlig doft. Andas. En perfekt start på dagen.

Två prisbelönta drycker med Äppelsprit

Äppelglöd och Österlen är hållbart tillverkade av äpplen från Österlen. Lagrade innan dess flaskor fyllts, korkats och etiketterats för hand.

Skånsk Taffel

spritdrycker

Spritdrycker – Skånsk Taffel

Skånsk Taffel är en stjärna i glaset, en akvavit med smak av kummin och äpple. Avnjut den i trevligt sällskap med ett sånghäfte på bordet.

Boxar

The perfect match

Upptäck Skånska Spritfabrikens tonic waters som gifter sig med din gin. Och alkoholfria drycker där smaken är styrkan.

Bli fatägare

Nu finns möjligheten att äga ett fat med högklassig gin, whisky eller skånsk ”rom” gjord på sockerbeta. Som fatägare väntar ett smakfullt äventyr fyllt av erbjudanden och upplevelser.