Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Tonic Water Äpple

Volym: 275 ml

Köpställen: Tonic Water Äpple säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Beställ här: https://cdon.se/search?q=sk%C3%A5nska%20spritfabriken

Beskrivning: en underbart frisk och samtidigt mild tonic som inte tar över. Balansen mellan smaken av äpple och beska gör den till en god vardagsdryck såväl som ett förträffligt val till en förstklassig gin&tonic. En klar favorit!

Hantverksmässigt tillverkad i Skåne.

För oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta. Detta har varit en enorm fördel vid blandning och avsmakning.

Övrigt: Så långt det är möjligt, dvs till 98%, (kinabark växer inte här) är den här produkten tillverkad av lokala råvaror! Endast naturliga råvaror har använts!Drick den som den är, detta är en underbar törstsläckare som också passar till en god sallad! Eller blanda den i din favoritdrink. Vill du inspireras till fler recept kan du klicka på länken nedan. 

Genom att köpa den här produkten stödjer du svensktillverkade drycker och skånska bönder som odlar äpplen och sockerbetor på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för recept med tonic äpple Recept

tonic-water-apple
Så god… äppeltonic från Skånska Spritfabriken