Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Tonic Water citrongräs & fläder

Volym: 275 ml

Köpställen: Tonic Water citrongräs & fläder säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Beställ härhttps://cdon.se/search?q=sk%C3%A5nska%20spritfabriken

Beskrivning: en “handcrafted” magiskt frisk och samtidigt mild tonic som inte tar över. Tillverkad av förstklassiga, äkta och lokala råvaror. Den här tonicen är en perfekt partner till varje gin. Den har en mild beska och balansen mellan fläder och citrongräs gör den till ett förträffligt val till en förstklassig gin&tonic. En klar smakförstärkare i rätt riktning! Blanda den i din favoritdrink eller drick den som en törstsläckare.

Övrigt: Förutom kinabark och citrongräs som inte växer här är den gjord på enbart skånska råvaror! Inga tillsatserFör oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta. Detta har varit en enorm fördel vid blandning och avsmakning.Drick den som törstsläckare som den är eller blanda den i din favoritdrink, fler recept hittar du också via länken nedan. 

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för att se recept med denna produkt Recept

tonic-water-citrongras-flader