Tonic Water citrongräs & fläder - Skånska Spritfabriken

En fantastisk törstsläckare som kan drickas som den är eller förhöja smaken på din drink. Med eller utan alkohol

Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Tonic Water citrongräs & fläder
Volym: 275 ml
Köpställen: Tonic Water citrongräs & fläder säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop.

Beskrivning: en hantverkstillverkad, frisk och samtidigt mild tonic som inte tar över. Tillverkad av förstklassiga, äkta och lokala råvaror. Och god, glöm inte god. En perfekt partner till varje gin. Tonic Water Citrongräs och fläder har en mild beska och balansen mellan fläder och citrongräs gör den till ett förträffligt val till en förstklassig gin&tonic. En klar smakförstärkare i rätt riktning! Blanda den i din favoritdrink eller drick den som en törstsläckare.

Övrigt: Tillverkad av förstklassiga , skånska råvaror utan tillsatser.

För oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta. Detta har varit en enorm fördel vid blandning och avsmakning. Drick den som törstsläckare som den är eller blanda den i din favoritdrink, fler recept hittar du också via länken nedan. 

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för att se recept med denna produkt Recept

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share