HANDLA HÄR

RECEPT MED GIN

ALKOHOLFRIA RECEPT

Tonic Water från Skånska Spritfabriken är tillverkade av förstklassiga, naturliga och lokala råvaror. De har låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört (innehåller ej kinin). Drick dem som törstsläckare eller blanda i drinkar och cocktails.

Miljö och hållbarhet är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Våra tonics är därför 100% gjorda på lokala råvaror!

Tonic Water Indian

Tonic med frisk smak av citrus och grapefrukt. Tillverkad av naturliga och lokala råvaror. Låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört (innehåller ej kinin). Perfekt för drinkar och cocktails.

HANDLA HÄR

Utmärkelser: Guld, Spirit Business Award, 2021

Volym: 275 ml

Citrongräs och Fläder

Tonic med frisk smak av citrongräs och fläder. Tillverkad av förstklassiga, naturliga och lokala råvaror. Låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört (innehåller ej kinin). Perfekt för drinkar och cocktails.

HANDLA HÄR

tonic-water-apple

Tonic Water Äpple

Tonic med frisk smak av äpplen från Österlen. Tillverkad av förstklassiga, naturliga och lokala råvaror. Låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört (innehåller ej kinin). Perfekt för drinkar och cocktails.

HANDLA HÄR

tonic-water-ukraine

Tonic Water Ukraine

En tonic där 100% av vinsten går till återuppbyggnaden av Ukraina.

Smak: citrus och grapefrukt.

Tillverkad av förstklassiga, naturliga och lokala råvaror. Låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört (innehåller ej kinin).

HANDLA HÄR

Drick som den är eller blanda i drinkar och cocktails.

Tillverkad i samarbete med Etiketto.

Tonic Water Saffran

Tonic med en underbart frisk smak av saffran. Tillverkad av förstklassiga, naturliga och lokala råvaror. Saffran, malört och socker kommer från skånska gårdar på Österlen. Låg sockerhalt och en mild bitterhet från malört. Perfekt för julbordet, drinkar och cocktails.