Produktnamn: Alkoholfri g&t Bubbel
Volym: 275 ml
Smak: champagne, enbär, svartpeppar och kardemumma.

Beskrivning: naturligt smaksatt, hantverkstillverkad alkoholfri drink med klassiska ginkryddor, bubbel och svartpeppar. Låg sockerhalt. Frisk autentisk smak med beska från malört. Fri från kinin eller artificiella sötningsmedel. Servera kall med is och fritt val av garnityr eller blanda i en alkoholfri drink.

Alkoholfri gin & tonic Bubbel är ett resultat av ett samarbete med champagnehuset Hatt et Söner. Resultatet är en makalöst frisk och god dryck. Du kan dricka den som den är eller blanda den i en lyxig cocktail eller drink.

Köpställen: du hittar den i dagligvaruhandeln, på caféer eller i vår webbshop
Recept på alkoholfria cocktails och drinkar

alkoholfri-gt-bubbel

G&t Bubbel är perfekt för festliga tillfällen. Behöver inte blandas. Bara fyll ett glas med is, drick och njut!

Alla ingredienser i alkoholfri g&t bubbel är 100% naturliga. Den underbara smaken kommer av balansen mellan champagne, enbär, svartpeppar och kardemumma. Den ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).