Produktnamn: Alkoholfri Gin & Tonic Bubbel

HANDLA HÄR
RECEPT på alkoholfria drinkar och cocktails
Volym: 275 ml
Förpackning: flaska eller burk
Smak: enbär, mousserande vin, svartpeppar och kardemumma.

Beskrivning: Alkoholfri drink med naturliga och lokala ingredienser. Smaksatt med klassiska ginkryddor, mousserande vin och svartpeppar. Låg sockerhalt. Frisk autentisk smak med beska från malört. Fri från kinin och artificiella sötningsmedel. Servera kall med is och fritt val av garnityr.

Alkoholfri Gin & Tonic Bubbel är resultatet av ett samarbete med champagnehuset Hatt et Söner. En frisk och underbar dryck som du kan dricka som den är, eller blanda den i en lyxig cocktail eller drink.

Köpställen: du hittar den i dagligvaruhandeln, på caféer eller i vår webbshop
Recept på alkoholfria cocktails och drinkar

G&t Bubbel är perfekt för festliga tillfällen. Behöver inte blandas. Bara fyll ett glas med is, drick och njut!

Alla ingredienser i alkoholfri g&t bubbel är 100% naturliga. Den underbara smaken kommer av balansen mellan champagne, enbär, svartpeppar och kardemumma. Den ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).