Produktnamn: Alkoholfri g&t Bubbel
Volym: 275 ml
Smak: champagne, enbär, svartpeppar och kardemumma.

Beskrivning: Alkoholfri gin & tonic Bubbel är ett resultat av ett samarbete med champagnehuset Hatt et Söner. Resultatet är en makalöst frisk och god dryck. Du kan dricka den som den är eller blanda den i en lyxig cocktail eller drink.

En alkoholfri gin och tonic med klassisk g&t-smak, fast godare. Smaksatt med klassiska ginkryddor och champagne från Hatt et Söner. Vår g-gin London Dry blanserat med beska och champagne gör den till ett givet tillskott på bordet för en känsla av vardagslyx eller fest. Servera kall med is.

Köpställen: du hittar den i dagligvaruhandeln, på caféer eller i vår webbshop

alkoholfri-gt-bubbel

G&t Bubbel är vansinnigt god och perfekt för festliga tillfällen. Behöver inte blandas. Bara fyll ett glas med is, drick och njut!

Alla ingredienser i alkoholfri g&t bubbel är 100% naturliga. Den underbara smaken kommer av balansen mellan champagne, enbär, svartpeppar och kardemumma. Den ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).

Recept med denna underbara dryck hittar du här