Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Alkoholfri gin & tonic rosé

Volym: 275 ml

Köpställen: du hittar denna underbara dryck i dagligvaruhandeln, på caféer och välsorterade delikatessbutiker.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop
Recept med Alkoholfri gin & tonic rosé hittar du här
Recept på enbart alkoholfria cocktails och drinkar

Beskrivning: Alkoholfri Gin&Tonic Rosé är en underbart frisk och välsmakande hantverkstillverkad dryck med låg sockerhalt. Den innehåller endast riktiga råvaror. Perfekta att bjuda på. Drick den som den är, kall med is, eller blanda i en vacker cocktail med eller utan alkohol. Du hittar dem i dagligvaruhandeln, hos grossist eller i vår webbshop.

Hantverkstillverkad med lokalt odlade råvaror

Sin vackra färg har den fått av de lokalt odlade grönsakerna som ingår i råvarorna. Enbär, rosenblad, rabarber, morot och granskott ger en underbar smakupplevelse tillsammans med kardemumma och svartpeppar. Perfekt till lyxiga cocktails och en underbar smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet, ger en lyxig alkoholfri festkänsla. En klar favorit!

alkoholfri-gin-tonic-rose
Premium alkoholfri gin & tonic rosé, ett smakfullt val!

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar enbär, rabarber, morötter, rosor, granar och sockerbetor på ett sunt och hållbart sätt!

Övrigt: Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).