Produktnamn: Alkoholfri gin & tonic svartpeppar och gurka

Volym: 275 ml

Köpställen: Premium Alkoholfri gin & tonic svartpeppar och gurka säljs i dagligvaruhandeln och i vår webbshop

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop
Recept på alkoholfria cocktails och drinkar

Beskrivning: Naturligt smaksatt alkoholfri drink. Hantverkstillverkad med naturliga ingredienser. Smaksatt med klassiska ginkryddor, lokalt odlad gurka och svartpeppar. Låg sockerhalt. Frisk autentisk smak med beska från malört. Fri från kinin och artificiella sötningsmedel. Låg sockerhalt. Servera kall med is och fritt val av garnityr eller blanda i en alkoholfri drink.

Alla ingredienser i den här drycken är 100% naturliga. -Dess underbara smak kommer av balansen mellan enbär, citrongräs, gurka, svartpeppar, rosenblad och koriander ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Övrigt: Så långt det är möjligt har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!