Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Alkoholfri gin & tonic svartpeppar och gurka

Volym: 275 ml

Köpställen: Premium Alkoholfri gin & tonic svartpeppar och gurka säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc. Klicka på länken för att se butiker

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

Beskrivning: ett alkoholfritt alternativ med smak av gin & tonic, fast godare. Underbart frisk och välsmakande. Ett alkoholfritt alternativ ska ju helst smaka som som den faktiska drinken utan alkohol, inte som en söt läsk och den som väljer ett alkoholfritt alternativ förtjänar samma smakupplevelse som den som dricker alkohol. Att kunna erbjuda gäster som kör bil, är gravida eller av andra skäl väljer bort alkohol, ett välsmakande alternativ vittnar även om omtanke. 

alkoholfri-gin-tonic-gurka-svartpeppar
Premium gin o tonic svartpeppar och gurka

Alla ingredienser i den här drycken är 100% naturliga. -Dess underbara smak kommer av balansen mellan enbär, citrongräs, gurka, svartpeppar, rosenblad och koriander ger en perfekt smakupplevelse i en flaska som är snygg på bordet.

Övrigt: Så långt det är möjligt har vi tillverkat den här produkten av skånska råvaror. Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum).

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!