En fantastisk törstsläckare som kan drickas som den är eller förhöja smaken på din drink. Med eller utan alkohol.

Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Tonic Water Äpple
Volym: 275 ml
Köpställen: Tonic Water Äpple säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

tonic-water-apple
Så god... äppeltonic från Skånska Spritfabriken

Beskrivning: en underbart frisk tonic. Hantverksmässigt tillverkad av lokala råvaror. Balansen mellan smaken av äpple och beska gör den till en god vardagsdryck såväl som ett förträffligt val till en förstklassig gin&tonic. En klar favorit!

Tonic Water Äpple är vansinnigt god som den är i ett glas med is. Och kan för festligare tillfällen blandas i en g&t. Går väldigt bra ihop med bl a Gin Äpple.

Övrigt: Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum). Tonic Äpple innehåller därför 100% lokala råvaror!

För oss som dryckestillverkare är produktutvecklingen av alkoholfria drinkar en välkommen utmaning. Hos Skånska Spritfabriken har vi haft förmånen att ha tillgång till den alkohol den ska blandas med eller ersätta. Detta har varit en enorm fördel vid blandning och avsmakning.

Genom att köpa den här produkten stödjer du svensktillverkade drycker och skånska bönder som odlar äpplen och sockerbetor på ett sunt och hållbart sätt!

Klicka på länken för recept med tonic äpple Recept