Tonic Water Indian, med smak av Citron & Grapefrukt, är en fantastisk törstsläckare som kan drickas som den är eller förhöja smaken på din drink. Med eller utan alkohol

Produktnamn: Skånska Spritfabrikens Tonic Water Indian
Volym: 275 ml
Köpställen: Tonic Water Indian säljs i över 500 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

tonic-water-indian

Beskrivning: en hantverkstillverkad underbart frisk och samtidigt mild tonic som stärker snarare än tar över. Gjord på äkta och lokala råvaror. Den här tonicen har en mild beska och smak av mild citrus och grapefrukt, en perfekt partner till varje gin. En klar smakförstärkare som tål att jämföras!

Blanda den i din favoritdrink eller drick den som en törstsläckare.

Övrigt: Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum). Denna tonic är därför 100% gjord på lokala råvaror!

Klicka på länken för recept med denna dryck

Genom att köpa den här produkten stödjer du en svensk dryckestillverkare och skånska bönder som odlar på ett sunt och hållbart sätt!