Tonic Water Saffran är en hantverkstillverkad tonic gjord på äkta råvaror. Lokala sådana. Saffran från Saffranstorp, malört från Österlenkryddor och socker från skånska gårdar. Underbart frisk och samtidigt mild. Servera den kall med is. Med den lägre sockerhalten balanseras den väl med smaken av äkta saffran och malörtens beska.

Denna tonic är inte bara gjord på riktiga råvaror, den är god också!
Volym: 275 ml
Köpställen: Tonic Water citrongräs & fläder säljs i över 600 butiker runt om i Sverige. Ica Maxi, Coop, caféer, tebutiker etc.

Du kan också beställa den direkt från vår webbshop

Hur ska den drickas?

Drick den som bordsdryck eller blanda den i en drink, recept hittar du här

Den här tonicen är jättegod att använda tillsammans med g-gin London Dry eller Österlenfinish. Servera den kall med is. Prova också receptet nedan, eller gör en alkoholfri variant.

Fyll tonicen i ett stort glas med is, drick och njut! Behöver inte blandas. Isen gör att du tydligare känner saffransmaken.

Övrigt: Miljö är extremt viktigt för oss. Vi hittar ständigt saker vi kan förbättra och arbetar aktivt för att minska vårt avtryck. Vi odlar, handlar av lokala bönder och utvinner själva eller i samarbete med lokala odlare de extrakt vi använder i våra produkter. Och vi byter succesivt ut det som inte kan plockas på gården, handlas lokalt eller inte är ekologiskt. Vi har t ex bytt ut kinin mot malört (Artemisa Absinthum). Denna tonic innehåller därför 100% lokala råvaror!

Gin&tonic Saffran

40 ml g-Gin London Dry
Tonic Water Saffran
Grapefrukt

Fyll ett gt-glas med is. Häll i 40 ml g-Gin London Dry. Toppa med Tonic Water Saffran och garnera med grapefrukt.

Glaset kan du beställa här