Produktnamn: g-Gin Bordeaux Finish
Alkoholhalt: 46,2%
Volym: 50cl
Beställningsnr: 32963
Beställ bekvämt hemma genom att klicka på länken

I juli blir Bordeaux Finish Gin Grape

Köpställen: Denna dryck hittar du i det fasta sortimentet hos systembolaget i Staffanstorp, Bangatan (Lund). Du kan självklart beställa den i hela Sverige.

Utmärkelser:

g-Gin Bordeaux finish är flerfaldigt prisbelönt gin
2020 Silver Women´s Wine and Spirits Awards, London
2018 Dubbelguld Women´s Wine and Spirits awards, London
2018 Silver Cathay Pacific, HongKong

g-Gin Rosé är en fantastisk god lagrad gin som fått sin vackra färg från Bordeauxfat. Den har en lätt grapeton och har av 200 kvinnor utsätts till den bästa.

Beskrivning: en underbart välsmakande lagrad gin som förgyller vilken kväll som helst. Den baseras på g-Gin London dry. Den är elegant, sammetslen och uppfriskande med en härlig fruktighet från det rödvinsfat det lagrats på som också gett det en lätt ton av grapefrukt.

Hur serverar jag g-Gin bordeaux finish?

g-Gin bordeux finish är en lagrad premiumgin kan drickas som den är med en isbit eller jordgubbe. Den har en svag grapeton och kan också med fördel blandas med en tonic som förstärker denna ton för en klassisk gin & tonic. Mitt förslag är Spritfabrikens Tonic Water Indian. Du kan också klicka på länken för recept på goda drinkar med denna underbara gin.

Doft: enbär, röd peppar och grape.

Smak: enbär, röd grapefrukt, peppar och kardemumma.

Genom att köpa den här produkten stödjer du svensktillverkade drycker som är hantverkstillverkade på ett sunt och hållbart sätt!