Ett prisbelönt äppeldestillat.

Österlen VSOP First Batch är skapad av lokala, förstklassiga råvaror utan tillsatser eller tillsatt socker.

Produktnamn: Österlen VSOP First Batch
Alkoholhalt: 40,7%
Volym: 50cl

Doft: äpple, svag vanilj och kanel
Smak: svag vanilj, mogna äpplen, med en härlig eftersmak.

Beställningsnummer: 31888
Beställ bekvämt hemma genom att klicka på länken

Hantverksmässigt tillverkad enligt traditionell calvadosmetod med doft och smak av mogna äpplen; innehåller inget tillsatt socker. Har lagrats i fem år. Drick den som den är, i sällskap med is, eller till cocktail/drinkar. Innehåller inte tillsatt socker eller onaturliga tillsatser.

Recept på drinkar/cocktails med Österlen hittar du här

Utmärkelser:
Silver 2018 Cathay Pacific Hong Kong Internat
Brons 2017 IWSC
Silver 2014 IWSC
Beskrivning: detta var vårt första äppeldestillat, därav namnet, First Batch. Och enligt mig det bästa. Den innhåller bara äpplen, inget tillsatt socker eller andra otrevliga överraskningar. Smaken är len och elegant utan att bli mesig, inte minst i eftersmaken. Prova du också.

First Batch är ett välsmakande destillat som legat fem år på franska ekfat. Denna dryck är utan tvekan en av våra allra mest omtyckta produkter med en fantastisk eftersmak! Kan med fördel även användas i mat och bak. Drycken är ett lagrat äppeldestillat helt utan tillsatser. Tillverkad enligt traditionell calvadosmetod. Endast äpplen från Österlen har använts.

Klicka på länken för att se recept med den här underbara drycken


Genom att köpa den här drycken stödjer du en svensk dryckestillverkare och äppelodlare som är tillverkar och producerar på ett hantverksmässigt, sunt och hållbart sätt!