Vi vill bli flera, häng med på vår resa! - Skånska Spritfabriken

Crowdfunding 2021

Vi kommer att ha en ny crowdfunding våren 2021 och för att inte missa information om den får du gärna lämna intresseanmälan redan nu.

300 nya aktieägare!

Vi har nu avslutat vår crowd hos Fundedbyme och kan konstatera att vi har fått 300 nya aktieägare. Vansinnigt kul, vi ser fram emot att få träffa alla. Fram tills dess passar vi på att flytta all vår verksamhet till Sandby. Vill du läsa mer om vad som händer här, går du in på Nyheter eller Aktieägare

Häng med på vår resa!

Vi vill bli flera, häng med på vår resa! Bli del av en snabbt växande svensk producent av premiumdrycker

Skånska Spritfabriken startades ute på en gård i Södra Sandby av två entreprenörer, Kim Paulin och Jan Rothman. Idag ägs företaget av 337 delägare. Nu vill vi bli flera, häng med på vår resa

for-dig-som-ar-aktieagare

Brinner du också för mat och dryck? Vi vill bli flera och ta nästa steg för att bygga ut vår produktionsanläggning. Med den vill vi skapa en destination i Skåne där vi kan ta emot ännu fler besökare och flytta hem den handgjorda pot still vi äger sedan 2016 i Frankrike. Med den i Skåne kan vi producera ca 3000 liter om dagen. Det innebär i praktiken att vi kan öka vår produktion, vår möjlighet att legoproducera och exportera mera. Det minskar våra rese- och produktionskostnader och gör oss till helt lokala producenter.

Alkoholhaltiga och alkoholfria drycker

Vi producerar alkoholfria och alkoholhaltiga drycker med lokala råvaror i Skåne. I vårt sortiment hittar du gin, whisky, äppeldestillat, glögg, alkoholfri g&t och tonic. Flera av våra drycker är internationellt prisbelönta. Med våra drycker vill vi skapa härliga möten mellan människor i olika konstellationer.

Vår klassiska London Dry g-gin utsågs 2017 till världens bästa gin till gin&tonic vid IWSC Trophy.

2018 gav 200 kvinnliga inköpare g-gin Bordeaux Finish dubbelguld och g-gin London Dry utsågs till Årets gin av samma kvinnor.

2018 fick vi det fina Skånska Gastronomipriset med motiveringen ”innovativ och smakfull tillverkning, för entreprenörskap och nytänkande som satt världsledande producenter på plats och som visat att skånsk sprit är mycket mer än Skåne

Från och med första juni finns en av våra alkoholfria produkter i 210 av systembolagets butiker. Vårt spritsortiment finns nu på systembolagets fasta sortiment i sju butiker, våra produkter kan beställas över hela Sverige. Vårt alkoholfria sortiment finns att köpa i ca 500 butiker över hela Sverige.

Så häng med på Spritfabrikens spännande resa på dryckesmarknaden!

Klicka in dig på Fundedbyme och ta del av informationen.

 

Recept på en av världens bästa Gin & Tonic.
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share