Samla dina vänner

för en härlig kväll hos oss!

Boka en provning

Boka en provning med oss, lära dig mer om gin, rom och äppelsprit på ett underhållande sätt. Eller alkoholfritt. Provningarna vänder sig till dig som är nyfiken och vill veta mer om dryck på ett trevligt och lite annorlunda sätt.

Ginprovning

Tillsammans dukar vi upp och provar olika gin, tillhörande tonic och garnityr.

Vi går igenom allt om gin och ginkryddor samt hur du blandar din egen bästa gin & tonic.

Provningen sker under ledningen av vår master blender, Jan Rothman. Han har skapat flertalet internationellt prisbelönta drycker och har arbetat med drycker och smaker i Sverige och internationellt i över 20 år.

Efter provningen serveras en enklare förtäring och vi hinner dela erfarenheter och svara på frågor.

Pris: 450 kr/person

En helkväll med gin, rom, whisky, taffel och äppelsprit

Skapa minnen och nya upplevelser med oss. Boka en provning och samla dina vänner för en helkväll med dryck framställd av svenska råvaror. Vi provar fem olika typer av sprit och går igenom dess tillverkning och historia. Vi smakar gin, whisky, äppelsprit, taffel och Rom. Kvällen avslutas med en lättare maträtt. Det kommer att finnas möjlighet att köpa fat med whisky, äppeldestillat eller rom.

Pris: 700kr

Boka en provning med äppelsprit

Boka en provning där smak och doft får stort utrymme. Du får lära dig om traditionell tillverkningsprocess av svensk äppelbrandy och pommeau. Vi går igenom hur du bäst dricker den och hur dryckerna kan användas och förhöja smaken i drink och cocktail när du blandar hemma.

Pris: 550 kr/person

För dig med presentkort

Har du fått ett presentkort till de provningar vi erbjuder? Provningarna pågår under hela året och det är möjligt att önska datum.

 

 

Gratis digital ginprovning

En fredag eller lördag varje månad bjuder vi in till en ginprovning via zoom. Du sitter hemma förberedd med gin, tonic och garnityr. Tillsammans smakar vi fyra ginsorter och blandar gin & tonic på dem. Dessutom lär du dig en del om gin och hur vi anser man skall blanda sin Gin & Tonic.

Hela provning tar mellan 60–90 minuter.

boka-en-provning

Företagsprovningar

Vill du vi kommer till er och genomför en provning. Hör av er till oss så kan vi ordna det. Upplägget är att ni köper in alkoholen, tonic, och garnityr samt is och ordnar med glas. Vi hjälper till att organisera kvällen och genomför provningen.

Vill du boka en provning för ditt företag eller en fest kontaktar du Jan.

Spritdrycker

Alkoholfritt

Besök oss