Skånska Spritfabrikens styrelse

Medlemmarna i styrelsen för Skånska Spritfabriken har alla en passion för mat och dryck. Och Affärer. Att de skapas, drivs, utvecklas och blir lönsamma.

Styrelsen – Therese Hallberg
Styrelseordförande

Therese tillträdde som styrelseordförande i Skånska Spritfabrikens styrelse 2022 och är en supersäljare. Hon bidrar med en härlig stämning och ett kreativt klimat samtidigt som hon ställer höga krav.

“I styrelsen och som ambassadör bidrar jag med kunskap om konsumtion och handel. Mitt stora nätverk och engagemang för tillväxt och utveckling av Skånska Spritfabriken.

Jag har lång och bred erfarenhet inom retail och servicebranscher. I mina yrkesroller har jag erfarenhet inom ledarskap, organisation, försäljning, marknadsföring och förhandling. I min nuvarande yrkesroll arbetar jag som Key AccountManageri Norden för BaByliss och Cuisinart.

Med fokus på kunden och att driva affärer har jag levererat utmärkelser i bäst omsättningsökning på Mobilia Köpcentrum och Årets kundmöte på Åhléns”.

Kim Paulin

Marknad & kommunikation, grundare

Entreprenör med bakgrund som VD, vVD, kreativ ledare, och varumärkeskonsult på bl a SAS, Arkacia Trademarks, ITE  och i egen konsultverksamhet.

”Att sköta marknadsföring och kommunikation för ett företag som Skånska Spritfabriken är lite som att segla. Det gäller att ständigt anpassa och trimma med kreativitet, passion och god analysförmåga.”

styrelsen

Jan Rothman

VD, grundare och Master Blender

Jan som har en internationell magisterexamen i ekonomi valde med hjärtat och började arbeta med drycker. Tidigare anställd hos Moet Hennesy med Domain Chandon som bas. Jan har lång erfarenhet av att skapa, utvinna drycker och dofter ur det som växer. Har arbetat med drycker över hela världen och har lång erfarenhet av internationella relationer både i Europa och Asien.

Med en sann passion, energi och drivkraft jobbar han alltid lite till. Drivs av en stor passion för aromer, och smaker som kan utvinnas ur naturen och det som växer omkring oss.

Lars Olsson

Styrelseledamot och Blender

Lasse är en driven entreprenör som vet vad det innebär att driva och bygga upp företag. Han är mycket duktig på smaker och står bakom Skånsk Taffel.

Hans idérikedom har redan fått stor betydelse för Skånska Spritfabriken och hans förmåga att också genomföra dem har gett honom en självklar plats vid beslutsfattande i företaget.

Anna Norrman

Anna är en superentreprenör med flera framgångsrika projekt inom hotell- och restaurang. Idag driver hon tre företag, bl a Häckelberga slott under namnet The Norrmans. Hon har också jobbat sex år som CEO för ett norskt-finskt företag inom träningsbranchen.

Anna tar också inredningsuppdrag och föreläser/håller kurser i inredning.

Annas styrka är hennes integritet, att våga och lösa problem.

Jonas Lindström

Jonas tillträdde som styrelseledamot i Styrelsen 2022 och är varumärkesexpert och har mer än 20 års erfarenhet av att driva värdetillväxt och leda utveckling av starka varumärken inom vin- och sprit. Han har gjort karriär inom det franska bolaget Pernod Ricard där han haft ledande positioner i Sverige, Danmark och Nordeuropa. Han har bl a varit produktchef, marknadschef, brand director och affärsutvecklare. Jonas har en stark passion för lokalt hantverk, hållbarhet och kvalitet.

Torbjörn Enochson

Torbjörn är senior redovisningskonsult, civilekonom och ägare av byrån Ekonomikonsulten Enocsson AB.

Torbjörn har funnits med oss en längre tid och är väl insatt i företaget. Sedan 1990 har han arbetat med ekonomi, både som egenföretagare och anställd på revisionsarbete. 2008 startade Torbjörn ekonomibyrå och arbetar främst med skatter och bokslut men även löpande bokföring och löner.

Bli delägare

Köp fat

Boka provning